Puresys logo
Puresys

Onze Technologie

Puresys luchtfilters maken gebruik van de wereldwijd gepatenteerde AIR MAGIC-technologie. Dit systeem voor luchtfiltratie en -ontsmetting werd door de R&D-afdeling van Puresys ontwikkeld. Het doel was een luchtzuiveraar te produceren die niet enkel de kleinste vuildeeltjes uit de lucht filtert, maar ook bacteriën, virussen, schimmels, chemische gassen en ozon uit de lucht haalt en slechte geuren neutraliseert.

Deze technologie is gebaseerd op een elektro- en chemische katalyse met gebruik van isotropisch koper en titaandioxide metaalschuim in combinatie met UV-licht.

Alle toestellen in het Puresys-gamma zijn voorzien van een drievoudige filter die zelfs de kleinste verontreiniging uit de lucht haalt. Vervolgens ondergaat de lucht een proces van 11 stappen, waarin bacteriën en virussen worden verwijderd in een kettingreactie van elektro- en chemische katalyse, chemische gassen en geuren worden afgebroken met nanokatalysatoren en UV-licht, en ozon met een speciale katalysator wordt verwijderd.

De AIR MAGIC-technologie van Puresys garandeert een luchtkwaliteit die weinig andere luchtfilters op de markt behalen. De meeste andere luchtreinigers filteren enkel de stofdeeltjes uit de lucht, maar doen niets tegen bacteriën, virussen, schimmels, chemische gassen of de ozon die voortgebracht wordt door vele elektronische apparaten.

De filters van Puresys daarentegen zuiveren alles uit de lucht, in die mate dat de toestellen geschikt zijn voor luchtzuivering en -ontsmetting in laboratoria en ziekenhuizen, inclusief operatiekamers.

Weldadige lucht voor een gezond huis, een stimulerende schoolomgeving, of een productieve werkvloer.

Puresys-luchtregeneratie-luchtfilters
Puresys-luchtregeneratie-luchtfilters

Stap 01

3 lagen van perfect gezuiverde lucht

  1. Uitwasbare polyurethaanschuim filter: verwijdert stof, (dieren)haar, pollen, en geuren
  2. Actieve koolstoffilter: filtert sigarettenrook en geuren uit
  3. HEPA filter: verwijdert fijn stof, schimmels, vluchtige organische stoffen

Stap 02

11 stappen van sterilisatie, ontgeuren en afbreken van schadelijke gassen door middel van elektro- en chemische katalysatoren met gebruik van isotropisch koper en titaandioxide metaalschuim in combinatie met UV-licht.

Antibacteriële filter, blokkeert elektromagnetische straling, verwijdert allergenen, schadelijke gassen en geuren

Sterilisatie van organisch materiaal, afbreken van schadelijke gassen en ontgeuren met behulp van oxidatie door optische reactie op UV-licht en uiterst efficiënte katalysator.

Steriliseert bacteriën en micro-organismen

Verwijdert ozon, koolstofmonoxide, formaldehyde, stikstofoxide, etheenoxidegas

Verwijdert antibiotische substanties, slechte geuren, fijne stofdeeltjes

Wereldwijd gepatenteerde ozonvrije, stikstofvrije filter met negatief geladen ionen; breekt geuren af en versterkt de immuniteit en het welbevinden

Producten

Puresys brengt luchtfilters op de markt voor elke omgeving. Toestellen met verschillende capaciteit naargelang de grootte van de ruimte, vrijstaande toestellen of ingebouwd in wand of plafond, en draagbare toestellen voor onderweg.

Certificaten

Puresys beschikt over verschillende ISO-certificaten, het Europese CE-veiligheidscertificaat en vele andere.

De kwaliteit van luchtzuivering die Puresys biedt, maakt deze luchtfilters geschikt voor gebruik op de meest gevoelige plaatsen, zoals scholen, ziekenhuizen (inclusief operatiezalen), laboratoria,… en voor mensen met ernstige allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen.

Lees meer